Calamiteiten Melden     

 

nbanner9.jpg

Wedstrijden K.E.H.V. de Ruischvoorn in 2018

De wedstrijdcommissie heeft de agenda voor 2018 klaar. De titel “Visser van het jaar” wordt ook  dit jaar gevist er komen  10 wedstrijden voor in aanmerking waarvan de 6 beste tellen. Tijdens de kerstbingo zal de prijsuitreiking plaatsvinden. ( 10 prijzen)

 Ook  vissen we om het zomeravondkampioenschap 2 van de 3 zomeravondwedstrijden tellen voor de zomeravondkampioen. (1 trofee) Alle drie de wedstrijden hebben een afzonderlijke prijsuitreiking na de derde wedstrijd ,dus kun je maar 1 wedstrijd dan is het nog de moeite waard om mee te doen. Inschrijven kan via E-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (0135366837) of per post (Albert Kleijnstraat 5, 5014RG,Tilburg

 Prijzen dienen persoonlijk te worden afgehaald bij de prijsuitreikingen in ons clubhuis. Alleen met een dringende reden, waarbij indien mogelijk dit voor de start van de wedstrijd aan de wedstrijdleider moet zijn opgegeven, is het toegestaan om bij wijze van uitzondering iemand anders de prijs in ontvangst te laten nemen.

 Keuze viswater is altijd een voorlopige keuze. De concourscommissie is bevoegd om wijzigingen in het viswater aan te brengen als daar aanleiding toe is.

 Inschrijfgeld voldoen op de wedstrijddag aan het water.

 Ook willen we dit jaar meedoen aan het door de federatie Zuid-West Nederland georganiseerde  verenigingskampioenschap.

 Het volledige wedstrijdrooster ziet er als volgt uit:

24 maart België-Nederland      

Vissen op de brasemrijke vijver van “de Aalscholver” in Rijkevorsel. Vissen van 10 uur tot 13 uur en van 14 uur tot 17 uur (1 uur pauze). Vissen op gewicht met de vaste hengel (met rek/elastiek) men is verplicht de vis in een ruime emmer met water te onthaken en in het leefnet zetten dient met het schepnet te gebeuren Hengellengte 10 meter en totaal hengel en lijn 16 meter. Zinkvissen (zgn bomloodje) is verboden. Voerreglement zie site van de Aalscholver. Leefnetten van de club  Inschrijfgeld 6 euro.  (max. 25 personen)

 

7 april Onderlinge wedstrijd KEHV de Ruischvoorn-De Sportvissers Oisterwijk

Deze wedstrijd heeft als inzet de volgende ronde van het clubteams kampioenschap van Zuid west Nederland. Vissen van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Vissen op gewicht. Hengelkeuze vrij. (Match-Feeder-Bolognaise-vaste stok). Verse de vars en rode maden zijn niet toegestaan. Individuele prijsuitreiking en de 5 beste tellen voor plaatsing volgende ronde. Viswater Wilhelminakanaal Beekse Bergen max 15 deelnemers per vereniging. Deze wedstrijd is bepalend voor eventueel meedoen volgende ronde. Inschrijfgeld 6 euro inschrijven tot donderdag voor de wedstrijd.

 22 april vrije wedstrijd   eerste wedstrijd visser van het jaar 2018

Viswater Wilhelminakanaal (Roeibaan) vissen van 9.00 uur tot 13.00 uur trekking nrs om 7.30 uur aan de waterkant. Vissen op gewicht. Alles vrij: feeder, vaste stok ,match , bolognaise. Prijsuitreiking in het Ruischvoorn Home. Inschrijfgeld 6 euro , Inschrijven tot donderdag voor de wedstrijd.

28 april eerste Ruischvoornwedstrijd in Beerse  tweede wedstrijd visser van het jaar 2018

Viswater het Witven in Beerse vissen van 10.00 uur tot 13.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur (6 uur) Geen voer alleen 1 liter made/caster, 1 blikje maïs en 400 gram korrels van de club daar kopen.  Inschrijfgeld 6 euro. alleen deelname door Ruischvoornleden. Inschrijven tot donderdag voor de wedstrijd.

6 mei Voorjaarswedstrijd     derde wedstrijd visser van het jaar 2018

Viswater Esbeek. Vissen van 09.00 uur tot 12.00 uur. Samenkomst en trekking plaats nummers op het parkeerplaatsje aan het water vanaf 7.30 uur. Vissen op dubbel klassement stuks en gewicht welke worden omgezet in klassementspunten. Prijsuitreiking in het Ruischvoorn Home. Inschrijven tot donderdag voor de wedstrijd. Inschrijfgeld 6 euro.

 

 

6 juni  eerste zomeravondwedstrijd    vierde wedstrijd visser van het jaar 2018

Viswater Esbeek samenkomst en trekking plaats nummers op het parkeerplaatsje aan het viswater om 18.30 uur Vissen van 19.30 tot 21.30 uur. Vissen op gewicht.  Elke wedstrijd heeft een afzonderlijke prijsuitreiking nl op 20 juni na de derde wedstrijd, opgeven tot dinsdag voor de wedstrijd. Inschrijfgeld 6 euro.

 9 juni België-Nederland    

Vissen op de brasemrijke vijver van de “Aalscholver “ in Rijkevorsel. Vissen van 10.00 uur tot 13.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur (1 uur pauze). Vissen op gewicht met de vaste hengel (met rek/elastiek) men is verplicht de vis in een ruime emmer met water te onthaken in het leefnet zetten dient met het schepnet te gebeuren Hengellengte 10 meter en totaal hengel en lijn 16 meter. Zinkvissen (zgn bomloodje) is verboden. Voerreglement zie site van de Aalscholver  Leefnetten van de club. Inschrijfgeld 6 euro.  (max. 25 personen)

 

13  juni tweede zomeravondwedstrijd  vijfde wedstrijd visser van het jaar 2018

Viswater Esbeek samenkomst en trekking plaats nummers op het parkeerplaatsje aan het viswater om 18.30 uur. Vissen van 19.30 tot 21.30 uur. Vissen op gewicht. Elke wedstrijd heeft een afzonderlijke prijsuitreiking nl op 20  juni na de derde wedstrijd, opgeven tot dinsdag voor de wedstrijd. Inschrijfgeld 6 euro.

 

20 juni derde Zomeravondwedstrijd   zesde  wedstrijd visser van het jaar 2018

Viswater Quirijnstokpark of Boerke Mutsaers samenkomst en trekking plaats nummers op de parkeerplaats van het Ruischvoorn Home of Vijverlaan om 18.30 uur. Vissen van 19.30 uur tot 21.30 uur. Vissen op gewicht. Elke wedstrijd heeft een afzonderlijke prijsuitreiking. Op deze avond zullen de prijzen uitgedeeld worden van de eerdere zomeravondwedstrijden. Tevens zal bekend gemaakt  gaan worden wie zomeravondkampioen is geworden. Winnaar is diegene met de minste punten over twee zomeravondwedstrijden. Uiteraard is de prijsuitreiking in ons Ruischvoorn Home. Inschrijfgeld 6 euro

30 juni België-Nederland in Emblem

1e Wedstrijd tegen onze Belgische visvrienden uit Emblem. De wedstrijd begint om 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur en van 16.00 tot 18.00 uur. En wordt gevist op de karperrijke visvijver van de Sasvrienden (Bollaakweg 1b te Emblem) Vissen met de vaste  stok (met  rek/elastiek max 1,5 mtr) op brasem en karpers (3kg+) Korrels(krijgt men van de Ruischvoorn). Maïs ,maden en casters zijn meestal voldoende om volop brasem en karper te vangen.  Echter voeren mag ook. Hoog in vissen verboden. In de pauze is er een uitgebreid buffet . Inschrijfgeld is 6 euro ( voor de dames/supporters kost het eten 7 euro). (max 25 vissers)

 

8 juli Koningsvissen  zevende  wedstrijd visser van het jaar 2018

Viswater leemputten in Esbeek Vissen van 9.00 uur tot 13.00 uur Samenkomst en trekking plaats nummers bij het viswater om 7.30 uur Koning is diegene met de meeste aantal gevangen vissen. Kampioen is diegene die de minste klasse- ment punten heeft (punten gewicht en punten stuks samengeteld) Prijsuitreiking in ons Ruischvoorn Home. Inschrijfgeld 6 euro Inschrijven tot donderdag voor de wedstrijd.

 

18 augustus tweede Ruischvoornwedstrijd te Beerse achtste wedstrijd visser van het jaar 2018

Viswater het Witven in Beerse vissen van 10.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur (6 uur) Geen voer alleen 1 ltr made/caster 1 blikje maïs en 400 gram korrel van de club (daar kopen) Inschrijfgeld 6 euro alleen deelname door Ruischvoornleden opgeven tot donderdag voor de wedstrijd.

16 september Najaar wedstrijd  negende wedstrijd visser van het jaar 2018

Viswater Esbeek. Samenkomst op het parkeerplaatsje aan het viswater om 7.30 uur Vissen van 9.00 uur tot 13.00 uur Dubbelklassement stuks en gewicht welke worden omgezet in klassementspunten Prijsuitreiking in het Ruischvoorn Home. Inschrijfgeld 6 euro Inschrijven tot donderdag voor de wedstrijd.

30 september  tweede vrije wedstrijd   tiende wedstrijd visser van het jaar 2018

Viswater Wilhelminakanaal (Roeibaan) Vissen van 9.00 uur tot 13.00 uur Samenkomst en trekking plaats nummers vanaf 7.30 uur aan het viswater.  Alle visdisciplines zijn toegestaan (Feeder-Match-Bolognaise-Vaste stok). Vissen op gewicht. Prijsuitreiking in ons Ruischvoorn Home.    Inschrijfgeld 6 euro inschrijven tot donderdag voor de wedstrijd.

13 oktober  België-Nederland

2e wedstrijd tegen onze Belgische visvrienden uit Emblem. De wedstrijd begint om 10.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur. Ook nu is er een uitgebreid buffet Inschrijfgeld 6 euro Voor de dames/supporters 7 euro voor het eten. (max 25 vissers) . Meer gegevens zie 24 juni

Algemeen:

Voor de wedstrijden in België:  als er behoefte is om samen te komen en te vertrekken van de grens (Bierschuur/pompstation) vertrek om 7.30 uur. Wel even vermelden bij opgave.

Selectiewedstrijden :

Ook dit jaar organiseert Zuid-West Nederland in samenwerking met KEHV de Ruischvoorn het zgn Brabants Kampioenschap aan de Roeibaan en wel op 21 April (klassiek hengelen:Vaste stok/Match/Bolognaise Wilt u deelnemen aan selectiewedstrijden van Sportvisserij Zuid west Nederland dan dient u zich tijdig zelf aan te melden bij de federatie via de webwinkel.

De data  zijn:

21 april Senioren en 55+, Roeibaan, Tilburg.

28 april Feeder Bergsche maas ,Dussen.

10 juni Federatief Kampioenschap Vijvervissen, (De Sprong-Vlasroot-Wollebrand-’t Lisje)

 

 

Dongestroom

Zaterdag 7 april:  vrije hengelkeuze waarschijnlijk Bergsche Maas

Zaterdag 8 september:  vrije hengelkeuze Wilhelminakanaal , Schapenweide , te Oosterhout

 

Nog enkele data:

7 juli: open jeugd kijk en doe dag

15 september:  50+ wedstrijd ,  viswater ? vissen  van 13.30 uur tot 16.30 uur opgeven via Gé Hendrickx .

 

 

IMG_8404.jpg

Website: Zegenrijk